2 fine forårsnyheder fra Bjørn Wiinblad

Der er en nyhed til både de store og de små.

Bjørn Wiinblad Eva vase blå og gul med blomster
© May Kjærsgaard

Forårsnyheder

Det er skønt, i denne mørke tid, at blive mindet om, at det bliver forår igen på et tidspunkt. Derfor er det en fornøjelse med de forårsnyheder, der nu begynder at titte frem.

Vi så i sidste uge årets første nyhed fra Royal Copenhagen og nu er Bjørn Wiinblad klar med 2 fine tilføjelser til porteføljen.

Bjørn Wiinblad Eva vase i blå
© Bjørn Wiinblad

Vasen Eva

Bjørn Wiinblad Denmark har netop lanceret den kegleformede vase Eva i blå, koral og lysegule toner, der kommer i to størrelser.

Lillesøster Eva kommer i en sart lysegul, mens storesøster Eva er i blåtoner med koral. Begge er de perfekte til forårets blomster, der vil stå som en krone på de to søstres hoveder.

Eva Vase er i blankglaseret porcelæn med farvet blomsterrelief og kommer i to højder (H: 15 cm og 18,5 cm) - de kommer til at koste 299,95 for den lille og 399,95 kr. for den store.

I butikkerne fra starten af marts.

Bjørn Wiinblad Miranda sparekat

Meta Primula, 12 cm, blomme, Holmegaard, vase

© Bjørn Wiinblad

Sparekatten Miranda

Bjørn Wiinblad tegnede Money Cat – som sparekatten også er kendt som – i 1969, og efter 50 år bejler det karismatiske design fortsat til både børn og voksne med et blødt punkt for Wiinblad.

Sparekatten er i hvidt porcelæn med lysegrå glasur og mørkegrå dekorationer, og består af en top og bund, hvor der nemt er adgang til opsparingen, ved at tippe hovedet af den lille kat.

Miranda Sparekat (H: 17 cm) i hvidt porcelæn med hvid sløjfe, og ekstra lyseblåt og lyserødt bånd kommer til at koste 299,95 kr.

I butikkerne fra starten af marts.