Julegaveguide: 9 gaver du kan købe i lufthavnen, mens du venter

Man kan finde meget mere end bare sandwich og sudoku-hæfter i lufthavnen.

© Spring Copenhagen

The Happy Dog fra Spring Copenhagen er en oplagt julegave til designelskeren. Den er fremstillet i egetræ, valnød og ask, og designet af Chresten Sommer.

© Georg Jensen

Forær et stilfuldt kuffertmærke til ham eller hende, der altid er på farten. Det et en del af Helena Rohners Shades-kollektion af tilbehør designet eksklusivt for Georg Jensen.

© AC Perchs

En jern-tekande fra AC Perchs i en glad farve er en skøn gave til te-elskeren.

© Holmegaard

Primula vaserne fra Holmegaard findes i flere forskellige størrelser og farver, så gaven kan tilpasses alt efter, hvem du giver den til.

© Arket

Julepynt kan modtageren bruge år efter år. I Arket i lufthavnen kan du finde både metal- eller papirspynt i adskillige former og farver.

© Kay Bojesen

Kay Bojesen pandaen er en sikker vinder til ham eller hende, der elsker dansk design.

© Design Letters

En fin oplader er en god og praktisk gave. Denne fra Design Letters kan også gøres personlig, da du kan vælge modtagerens forbogstav som motiv.

© Glerups

Lækre tøfler er en hyggelig julegave at modtage. Disse fra Glerups er af 100% ren naturlig uld med en sål af semi-vegetabilsk garvet kalveskind.

© Summerbird

Søde sager bringer altid glæde. Forær mini juleflødeboller fra Summerbird til en du har kær - måske du får lov at smage.

LÆS OGSÅ