Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Eksklusivt interiør-brand kommer endelig til Danmark

Det er allerede en stor succes i resten af Norden.

© Slettvoll

Ny brandstore i København

Det eksklusive, norske interiørbrand Slettvoll har hele 18 butikker i Norden, og nu er tiden kommet til, at vi i Danmark skal have muligheden for at opleve deres design.

Til oktober åbner de nemlig en 550 kvm. stor brandstore i København, hvor der vil være mulighed for at shoppe lige fra sofaer til vaser:

– Vi glæder os utrolig meget til at vise alle vores designs frem for danskerne - og ikke mindst se, hvordan de kan blive en del af de mange smukke danske hjem. Danskerne kan noget helt særligt med indretning og er en stor inspiration for os alle i Norden - og derfor glæder vi os også ekstra meget til at åbne i Danmark, fortæller Live Slettvoll, der er kreativ leder hos designbrandet.

Design med flere muligheder

I Norge er Slettvoll kendt for at indrette hele hjem, hvorfor deres møbler og interiør også er designet med øje for at skabe sammenhæng i hjemmet.

Videre har man tilmed mulighed for at bestille møblerne i præcis det materiale og de farver, der passer ind i sin egen indretningsstil.

Hvis du ikke kan vente til oktober, så kan du gå på opdagelse i deres kollektioner her.

© Slettvoll

Håndplukket til dig