Piece of Denmark vinder eftertragtede pris på Formland.

Eftertragtet pris tildeles Piece of Denmark

Den 64. udgave af Formland løb af stablen i starten af februar, hvor Piece of Denmark modtog hæder fra branchen for deres unikke designs og håndværk.

Formland: Et sted for talenter og designvirksomheder

På Formland-messen i Herning, bliver der hvert år uddelt priser til designvirksomheder, som har gjort sig ekstra bemærket. Formland er en anerkendt messe, hvor fagfolk og producenter mødes omkring de seneste produktnyheder. Nordic Buzz er en integreret del af Formland, som omfavner de nyeste virksomheder og designere, og her giver dem her mulighed for at fremvise deres talenter og designs. Nordic Buzz og Formland har siden slået sig sammen, og besluttet at de ville uddele priser til de bedste, nye tilkommere – de såkaldte Nordic Buzz Awards.

Piece of denmark blev på messens åbningsdag, udråbt som vinder af Nordic Buzzs Best Design Award, sammen med det tyske designfirma Die Beiden Drei.

Dorte Kjettrup, Co-founder, fortæller efter modtagelsen: “Det er et kæmpe skulderklap, som vi ikke helt forstår endnu. Det har været et fantastisk forløb at være del af Nordic Buzz og blive inspireret af vores mentor op til messen. Vi har opsagt vores job for at satse på vores ide, og prisen er et bevis på, at vi er på rette vej”.

Piece of Denmark: Håndstøbt porcelæn i verdensklasse

Det danske porcelænsfirma blev grundlagt af Susanne Holmvang og Dorte Kjettrup, som begge har flere års erfaring inden for faget. Sammen tog de chancen for nogle år tilbage og sprang ud, som design-iværksættere. Det hårde arbejde har båret frugt og de har nu for alvor sat deres aftryk inden for branchen.

Piece of Denmark producerer håndstøbt, unika porcelæn, hvor der er fokus på former, funktion, udtryk og lys. Piece of Denmark er især kendt for deres origami-inspirerede vaser, som passer perfekt ind i tidens trends, som tager udgangspunkt i de japanske stilarter.