Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Design Awards 2018: Stem på din favorit til Årets Læserpris - og vind selv lækker præmie

20. september byder BO BEDRE, Bolig Magasinet og Costume Living velkommen til årets designbegivenhed: Design Awards 2018. Du kan være med til at bestemme vinderen af Læserfavoritten – og deltage i konkurrencen om en fed præmie.

Design Awards 2018 logo i blå

OBS! Konkurrencen er afsluttet!

Vil du være med til at bestemme, hvem der skal hædres, når BO BEDRE, Bolig Magasinet og Costume Living 20. september uddeler årets vigtigste designpriser ved Design Awards 2018? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Én af priserne er nemlig Læserfavoritten, som gives til det design, vores læsere synes allerbedst om. Herunder kan du se alle de design, der er nomineret i kategorien Læserfavoritten, og som du kan vælge mellem.

Når du afgiver din stemme deltager du samtidig i konkurrencen om:

1. præmien:
En weekend i selskab med den nye Volvo V60 + 1 sæt høretelefoner Beoplay H9i fra B&O.

2. præmien:
1 sæt høretelefoner Beoplay H9i fra B&O.

OBS! For at kunne deltage i konkurrencen skal din browser være opdateret til nyeste version. Hvis du har problemer med at se konkurrencemodulet herunder, er det dét, der er problemet.

Relaterede Artikler