Nyt designsamarbejde mellem Layered og Poppykalas

Poppykalas’ farverige blomsterunivers spænder nu også over tæppedesigns.

design tæpper Poppykalas Layered
© Layered x Poppykalas
Design tæpper Layered Poppykalas
© Layered x Poppykalas

Unik og abstrakt fortolkning af en blomstrende have

Danske Poppykalas, som du formentlig forbinder med de smukke evighedsbuketter, har indgået et samarbejde med Layered og har skabt en kollektion bestående af to tæppedesigns uden lige.

-Blomster er min måde at fortælle en historie på, danne rammer, skabe følelser, tale et sprog udover talte og skrevne ord, fortæller Thilde Maria Kristensen, grundlægger og kreativ direktør hos Poppykalas.

Inspireret af en vild rosenhave og et skjult sted med vilde blomster og en rislende strøm udmønter kollektionen sig i de to tæpper ”Flower Field” og ”The Secret Garden”, der sammen udgør en stor farvelade.

Kan du ikke få nok af blomsterdesignerens farverige univers? Så vil du med garanti blive betaget af hendes ligeså smukke kollektion af tapeter.

Håndlavede tæpper med fokus på bæredygtighed

Blomsterne, farverne og teksturerne i en have har en beroligende og afslappende effekt. Med det i tankerne har Poppykalas designet de to tæpper, som har til hensigt at skabe selvsamme ro.

Tæpperne, der er håndlavede, rammer plet i tidens helt store trend, bæredygtighed. De fremstilles nemlig af genbrugsuld og naturfiberen Tencel, hvor sidstnævnte produceres af bæredygtigt og miljøvenligt træ.

Kollektionen bliver lanceret d. 3. maj, og vist som en del af Dawn udstillingen i Nomad Workspace, som vil være åben for alle under 3 Days of Design:

Åbningstider:

Torsdag d. 23. april: 10-17
Fredag d. 24. april: 10-18
Lørdag d. 25. april: 11-15

Adresse:

Nomad Workspace
Blegdamsvej 6
2200 Copenhagen N

design samarbejde gulvtæpper Poppykalas Layered
© Layered x Poppykalas