Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Indret med blomster-tapet af Poppykalas

Hvis du endnu ikke er bekendt med Instagrammeren Poppykalas – så må du se at komme i gang. Blomsterdesigneren har nemlig designet det flotteste tapet.

© Poppykalas

Et farverigt indspark

Pift soveværelset, kontoret eller stuen op med farverigt blomstertapet fra Poppykalas.

Den kendte blomsterdesigner har i den seneste tid været et hit på Instagram, og stod i øvrigt også bag den flotte dekoration på forsiden af vores store julenummer.

Nu er Mathilde, som er kvinden bag Poppykalas, sprunget ud i tapet-design - og resultatet er smukt og feminint.

© Poppykalas

Med filosofien "more is more" er "Pompadour Poppy"-tapetet blevet til. Egentlig er vi her i Skandinavien oftest til det enkle og "less is more"-filosofien: Men med dette tapet kan du bryde den stramme stil op, og videre fremhæve rummets øvrige farver, og dermed binde hele rummet sammen.

Pompadour Poppy tapetet forhandles her.

© Poppykalas

I lyse og feminine toner passer dette blomstertapet flot ind i den nordiske stil. Selvom der sker meget på det farverige tapet, hersker der stadig en harmoni i motivet, som kan give rummet et rolig og feminint udtryk.

Pompadour Rose tapetet forhandles her.

© Poppykalas

© Poppykalas

Relaterede Artikler