5 steder du skal besøge under 3 Days of Design

En gylden mulighed for at overvære spændende designtalks og besøge ekstraordinære showrooms.

3 Days of Design

Hvert år kan du opleve den københavnske designfestival, 3 Days of Design. En festival, der - som navnet antyder - er propfyldt med design, men også masser af events. Under festivalen har du mulighed for at besøge nye steder og se dem i en setting, som du ikke har oplevet før.

Herunder guider vi dig til 5 forskellige steder, du skal besøge.

© Mario Depicolzuane & Jonas Bjerre-Poulsen

The Audo

Fra den 3. til 5. september kan du få et væld af designoplevelser på The Audo. Under hele 3 Days of Design holder de åbent hus, hvor besøgende er velkommen til at gå på opdagelse. Her kan du få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af smukke syn.

De afholder også et eftermiddagsarrangement alle dagene, hvor du kan nyde en drink samt live musik i deres hyggelige courtyard.

På The Audo kan du også blive klogere på Bang & Olufsens nye Classic initiativ. Gå heller ikke glip af takeovers, workshops og designtalks. Find hele programmet her.

Adresse: Århusgade 130, 2150 Nordhavn.

© Ferm Living

Ferm Living

Gå ikke glip af muligheden for at se Ferm Livings nye, 450m2 store kombinerede showroom og boutique, The Home, under 3 Days of Design. Her kan du udforske deres efterårskollektion og blive inspireret til nye køb til boligen.

På stedet afholdes også talks, hvor grundlægger og kreativ direktør i Ferm Living taler med Julie Von Sperling om "The Art of Hosting". De første 50 fremmødte gæster modtager en gave fra Ferm Living.

Find flere informationer her.

Adresse: Kuglegårdsvej 1-5, 1434 København K.

© Villa Copenhagen

Villa Copenhagen

Oplev Københavns nye luksushotel under 3 Days of Design. Det smukke hotel er opført med respekt for bygningens historiske arv og iklædt luksuriøse rammer med fokus på bæredygtigt design, arkitektur og kunst.

På hotellet kan man finde den bæredygtige Earth Suite, som er indrettet af designvirksomheden Mater. Derfor er det også meget nærliggende, at netop Mater bruger disse smukke rammer til at præsentere deres nyeste design under designfestivallen.

Læs mere her.

Adresse: Tietgensgade 35-39, 1704 København V.

© Yonobi / Studio 0405

Yonobi

Tag et tur forbi keramikbutikken Yonobi, som ved dette års Design Awards var nomineret i kategorien Årets Rum. I samarbejde med Studio 0405 har de skabt en unik udstilling, som blandt andet fokuserer på det smukke i hverdagens objekter samt det gode håndværk.

Hos Yonobi kan du også nyde en kortfilm af den japanske fotograf Maya Matsuura, som er akkompagneret er live cello musik af Aya Yoshida. Læs mere om, hvad der sker hos Yonobi under designfestivallen her.

Løvstræde 1, 1152 København K.

Georg Jensen

Under 3 Days of Design løfter den danske designgigant sløret for en helt ny kollektion af indendørs og udendørs plantepotter. Kollektionen er blevet til i samarbejde med det norske arkitekt- og designhus Snøhetta, og udgør en helt ny produktkategori for Georg Jensen.

Bliv klogere på begivenhederne her.

Adresse: Amagertorv 4, 1160 København K.

Du finder det komplette program for 3 Days of Design her.