Oplev Københavns nye luksushotel

Det bæredygtige hotel udfordrer de forestillinger, der hidtil har været om et luksushotel.

Coutyard hos Villa Copenhagen
© Villa Copenhagen

Moderne med et historisk tvist

Efter 3 års renovering åbner Københavns nye luksushotel.

Villa Copenhagen hedder det nye hotel, der holder til i det gamle centralposthus ved Hovedbanegården i København, som favner over 100 års historie.

Og netop de historiske rammer er udgangspunktet for hotellets gennemgående fokus på kontraster, som især kommer til udtryk i mødet mellem den moderne, skandinaviske indretning og de velbevarede, historiske elementer.

Hotelværelse på Villa Copenhagen
© Villa Copenhagen
Hotelværelse på Villa Copenhagen
© Villa Copenhagen

En ny form for luksus

Hotellet er opført med respekt for bygningens historiske arv og iklædt luksuriøse rammer med fokus på bæredygtigt design, arkitektur og kunst. Til at skabe disse anderledes og eksklusive rammer, har Villa Copenhagen fået hjælp af en række anerkendte partnere fra forskellige brancher. De er overbeviste om, at kontrasterne og mangfoldigheden i disse samarbejder er med til at gøre Villa Copenhagen til noget ganske særligt.

Tegnestuen Earth Studio, som er stiftet af Eva Harlou og designvirksomheden Mater, har blandt andet indrettet hotellets bæredygtige Earth Suite. Her har de bevist, at bæredygtigt design ikke nødvendigvis er minimalt, tilbageholdende og asketisk i sit udtryk.

Også det eksklusive smykkemærke, Shamballa Jewels, har været inde over indretningen i luksushotellet. De har nemlig indrettet flere suiter samt hotellets Courtyard, hvor både gæster og lokale kan nyde kaffe, morgenmad, frokost eller et glas vin efter arbejde.

Udendørs pool med udsigt over København
© Villa Copenhagen

Alt fra bar til eget bageri

Hotellet breder sig over hele 25.000 kvadratmeter og byder blandt andet på en udendørs pool med udsigt over København, en stor have beliggende på taget af bygningen samt egen cocktail- og vinbar, brasserie, bageri og designshop.

Fælles for hotellets faciliteter er det gennemgående fokus på bæredygtighed, og netop derfor baserer hotellets bageri, Rug, og brasserie, Kontrast, deres menu på råvare fra lokale producenter.

Villa Copenhagen har netop slået dørene op og står klar til at byde dig indenfor til en unik oplevelse i hjertet af København. Du kan læse mere om hotellet her.

Brasseriet Kontrast hos Villa Copenhagen
© Villa Copenhagen