Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

BO BEDREs chefredaktør: Det her må du ikke gå glip af under 3 Days of Design

BO BEDREs chefredaktør Erik Rimmer glæder sig til at deltage i 3 Days of Designs mange begivenheder fra 16.-18. september. Her får du hans liste over dét, han ser mest frem til.

© 3 Days of Design - Illustration af Ilse Crawford

3 Days of Design har udviklet sig til at blive en imponerende designfestival i København, der, efter sidste års nedskalerede version, i år lægger an til den største og mest interessante af sin slags nogensinde.

En del af 3 Days of Designs store appel er, at det ikke er en lukket branchefest, men i stedet en festival, der henvender sig til alle designinteresserede, og som byder på en perlerække af events, spændende talks og skønne showrooms, der er åbne for alle. 3 Days of Design åbner endda muligheden for at besøge og se steder, der normalt ikke er åbne for offentligheden.

3 Days of Design begynder torsdag, og du kan finde hele programmet på 3daysofdesign.dk.

Jeg skal rundt til langt de fleste begivenheder – i sig selv lidt af et marathon – men på forhånd glæder jeg mig især til disse, som ærlig talt var svære at vælge ud, for det er et rent overflødighedshorn af oplevelser, der venter.

design dansk design arkitektur bodil kjær

© Hans Christian Jacobsen

Designtalk

Jeg glæder mig især til min samtale med den ikoniske designer Bodil Kjær, der inden for dansk design er evigt aktuel. Omdrejningspunktet vil især være Bodil Kjærs imponerende karriere i både ind- og udland, bæredygtighed og ikke mindst hendes kreative design.

Talken finder sted hos Paustian, som også vil showcase en perlerække af hendes design gennem tiden.

Paustian ved Strøget torsdag den 16. september kl. 14.

Hotel Skt. Annæ facade

© SKT. Annæ

Mød en verdensstjerne inden for arkitektur

BO BEDRE er som altid mediepartner på 3 Days of Design, men i år prøver vi noget nyt og udvider vores aktivitet under dagene, hvor vi i år er mere aktive end nogensinde før. Vi har i år allieret os med Hotel SKT. Annæ, hvor vi torsdag og fredag vil være vært for en række designtalks.

Vi har været så heldige at få den verdenskendte indiske arkitekt Anupama Kundoo ind til en samtale på scenen med vores dygtige redaktionschef Lene Lykke Hovmand.

Se hele programmet her, hvor du også kan sikre dig din billet.

D Studio

© D Studio

Nyt showroom med internationalt format

Denne sommer blev København en ny designdestination rigere - vel at mærke i en klasse, der kan konkurrere internationalt. D Studio er et fuldstændig fantastisk rum, med både nationalt og internationalt design fra øverste hylde.

Her skal du helt sikkert lægge vejen forbi, når du begiver dig rundt i København under 3 Days of Design.

Kuglegårdsvej 13-17 i København.

Kuglegården

© Martin Sølyst - Kuglegården

Ferm Livings showroom

Og når du alligevel er i dét område, skal du ikke snyde dig selv for Ferm Livings showroom. Kuglegården er den vigtigste lokation i år.

Kuglegårdsvej 1-5, København.

Kongernes Lapidarium

© Andreas Mikkel Hansen - Kongernes Lapidarium

DDcated

I år ser en ny designhub dagens lys, og jeg synes især - udover de mange interessante brands, der er samlet - at det er interessant, at man som deltager under 3 Days of Design får adgang til dette fantastisk smukke rum, som man ellers er forment adgang til som almindelig borger.

DDcated har til huse blandt Nationalmuseets historiske skulptursamling i Kongernes Lapidarium, Frederiksholms Kanal 29.

Bredgade

Hvis du er kunstinteresseret, skal du besøge Bredgade, hvor du både finder Galleri Christoffer Egelund og Galleri Mikael Andersen - begge interessante gallerier, der altid er et besøg værd. Og når du er i Bredgade, skal du slå vejen forbi Designmuseeum Danmark, der helt ekstraordinært slår dørene op til et smugkig ind i de nyrenoverede lokaler.

Du kan se hele programmet til 3 Days of Design her.

Håndplukket til dig