© Lone Barslund

Simones skæve vinkler

Familien har for lidt plads i stue og køkken, mens der er en masse spildplads i gangen.

Hej Lone.

Sagen er den at vi netop har købt ny lejlighed, hvor stue/køkken/alrum er ret atypisk i facon og med få m2. Til gengæld er der enormt meget spildplads i entreen. Det er noget helt andet end de firkantede rum, vi har i vores nuværende lejlighed.

Vi er sikre på at vi kan indrette os ud af den lille plads, men har svært ved at se andre indretningsmuligheder end den, de har benyttet på plantegningen som vi synes efterlader meget spildplads. Vi kunne derfor godt tænke os at høre om du kunne se andre kreative muligheder, der rummer både spiseområde, sofaområde og en masse opbevaring. Vi har et bord på cirka 140x90, der kan slås ud til 240.

Sofa skal vi have ny af, alt efter hvad der passer ind i rummet. Du skal ikke tænke på vinduerne der åbnes ind af og kan sættes på kip, så jeg tror ikke det er særligt tit de skal åbnes helt. Jeg tror derfor godt vi kan have enkelte ting stående foran.

Det lille værelse skal bruges til kontor, måske børneværelse på sigt, men der er ingen børn endnu og vi håber at de kan dele værelse når der er 2, indtil vi flytter i noget større.

Det vil være det store værelse der skal være børneværelse og det på 10-11m2 bliver vores soveværelse. I de store værelser kommer der skabe på hele væggen - dvs lidt flere end på plantegningen. Hvis det har noget at sige.

På forhånd tak,

Hilsen Jacob og Simone

Hej Simone og Jakob.

Jeg ville afgjort overveje at fjerne væggen imellem stue og det lille kammer, så I får bedre muligheder mht. jeres møblering. Planlægger I allerede at to børn skal dele det store værelse, så kan I jo indrette jer med bedre plads omkring sofa/lænestole og stadig få plads til et lille bord og reoler. I kan altid reetablere væggen, hvis jeres behov ender i en helt anden retning.

En oplagt mulighed i forhold til salgsprospektets møblering er at vende spisebordet så det står parallelt med væggen og en lang bænk. Det giver flere siddepladser omkring spisebordet og mulighed for at forlænge, når I skal være mange.

Det gør også at de to møbelgrupper har forskellig retning i rummet og sofaen står med ryggen til spiseafdelingen, så der bliver to rum i rummet...

Jeg synes selvfølgelig også at det er et problem med alle de åbninger, - jeg tror ikke jeg før har set en stue med så mange forskellige døre og vinduer!. Så du kan have ret i at det bliver nødvendigt at møblere hen foran nogle af dem, hvis tingene skal kunne være der. Det er stadigvæk kun lette, lave møbler, vi her taler om, da det ikke dur at placere tunge og høje ting foran åbningerne.

I den lange gang kan I få ekstra opbevaringsplads med tre højskabe i dybde 35 cm.

Den lille skitse vider en møbleringsmulighed hvis I bevarer det lille kammer….

Mange hilsener Lone