© Margaret de Lange / Slettvoll

Se den smukke lejlighed i Oslo, der forener klassisk og moderne på fineste vis

Naturlige nuancer, håndlavede møbler og bløde tekstiler spiller hovedrollen i dette eksklusive og stilrene hjem med masser af personlighed.

I den vestlige del af Oslo ligger en lejlighed, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Boligen er indrettet med møbler og indretningshjælp fra det norske interiørbrand Slettvoll, som med konsekvente farvevalg og nøje udvalgt interiør har fået klassisk stil og moderne livsstil til at gå op i en højere enhed.

Kom med indenfor her, og lad dig inspirere af et gennemført hjem ud over det sædvanlige.

Maddox-sofaen fra Slettvoll giver mange indretningsmuligheder. Den består af hele 25 forskellige moduler, som du kan mixe og matche, som du ønsker.

© Margaret de Lange / Slettvoll

Naturlige nuancer og smukke kontraster

Lejlighedens sandfarvede vægge danner grundlag for den lyse og naturlige farvepalet, der går igen på de fleste større flader og møbler – kun med undtagelse af få grå og sorte nuancer på vinduer, døre og udvalgte interiørdetaljer som puder, vaser og sofaborde.

Kombinationen af lyse og mørke toner skaber smukke kontraster og bidrager til at opfylde drømmen om et elegant hjem med personlighed. Overordnet er indretningen holdt i en enkel og konsekvent stil domineret af få store møbler og objekter, som giver en særlig ro og intimitet og samtidig får pladsen i boligen til at syne af mere.

Inddelt i velindrettede zoner

Hver del af lejligheden har sit eget tydelige formål, der bliver understreget af de udvalgte møbler. Når du træder ind i den åbne hall, bliver du for eksempel budt velkommen af et smukt rundt bord i midten og to bløde stole i hjørnerne, der indbyder til en lille pause.

I dagligstuen er der derimod fokus på den luksuriøse og rummelige modulsofa, som er perfekt til mange gæster. Rummets store skydedøre sørger for, at dagslyset kan strømme ind i stuen hele dagen og kan også åbnes helt op, så uderummet bliver til en del af stuen.

Spisestuen er indrettet som en eksklusiv og rolig oase med varm belysning, komfortable stole og en gennemført brug af bløde tekstiler, der gør det ekstra hyggeligt at invitere gæster til middag. I hverdagene kan måltiderne nydes ved det runde bord i spisekrogen i køkkenet, hvor det brede hjørnevindue giver en fantastisk udsigt.

Lejligheden er indrettet med få større møbler, der skaber en rummelig fornemmelse. Som den skønne sæsonnyhed fra Slettvoll, sofaen Boom, der har et legende, asymmetrisk design.

© Margaret de Lange / Slettvoll

Dette fantastiske syn er det første, du møder, når du træder ind i lejligheden. Det centrale element i entréen er Zuna-bordet fra Slettvoll med en ikonisk sokkel beklædt med sort læder.

© Margaret de Lange / Slettvoll

Følelsen af luksushotel

I soveværelset venter en helt anden verden af ro. Her er væggene ikke sandfarvede, men i stedet malet i en mørkere farvetone, der skaber en rar og afslappende atmosfære.

Rummet er indrettet med kraftige gardiner, luksuriøst sengetøj og små detaljer, der tilsammen skaber et luksuriøst udtryk og giver følelsen af at være tjekket ind på et eksklusivt og hjemligt femstjernet hotel.

I soveværelset er der skabt en luksuriøs hotelstemning med få velvalgte detaljer som Zander-natbordet, hvis messinghåndtag passer perfekt til den kunstneriske bordlampe Carpathia.

© Margaret de Lange / Slettvoll