Kom indenfor i denne luksuriøse, rustikke lejlighed ved sundet

I en charmerende norsk kystby ligger denne perle, som er stilfuldt indrettet med rå naturmaterialer og flotte designmøbler.

Er du klar på et sjældent kig indenfor i en eksklusiv, anderledes og rustik bolig i Norge? Lejligheden, som du kan lade dig inspirere af, hører til i en charmerende kystby på Norges vestkyst, hvor massevis af fiskerbåde sejler forbi.

Når du træder ind, bliver du med det samme mødt af fremtrædende naturmaterialer, som er både rå, mørke og autentiske. De kombineres og blødes op med lyse, moderne møbler lokalt produceret af møbelvirksomheden Slettvoll. På den måde rummer lejligheden både et luksuriøst look – og en hyggelig, varm stemning. Velkommen til.

Fra lejlighedens vinduer kan de heldige ejere se bådene sejle ind og ud på vandet.

I hjemmet står spisebordet 'Zuma' med læderbetrukket bund og en rund bordplade, som kan samle fire personer til hyggelige middage.

Et luksuriøst hjem med historie og charme

Lejligheden er placeret i den norske by Ålesund, som efter en stor brand i 1904 fik mange af sine bygninger genopbygget i gennemført jugendstil. Alle husene omkring sundet var tidligere lagerbygninger til tørfisk, der blev eksporteret fra Ålesund og ud i verden, men nu er bygningerne igen fyldt med liv og mennesker. Det er nemlig hoteller, restauranter og private lejligheder som denne, der har besat de rustikke og attraktive bygninger med den flotte udsigt.

Selvom lejligheden er nyligt renoveret, er charmen ved de gamle materialer stadig fremtrædende. Murværkets ru, originale udseende er bevaret, ligesom ejerne har valgt at holde de sandblæste strukturer og robuste bjælker synlige for at bevare rummets sjæl.

Den koksgrå sofa er en 'Elliot-modul sofa', hvor en halv sofa her er bygget sammen med en palle fra samme serie.

Mørke farver og rå naturmaterialer kombineres i et eksklusivt look

Farvepaletten er holdt i grålige og mørke toner kombineret med rå materialer i beton og træ. Rummene virker dog ikke dystre, da de mange vinduer først og fremmest gør, at der strømmer lys gennem lejligheden. Desuden har ejerne bevaret en meget åben rumdeling, hvor gang, køkken, stue og arbejdsværelse flyder fuldkommen ind i hinanden, hvilket får hjemmet til at virke mere luftigt.

Derudover er grønne planter, mønstrede elementer i pudebetræk og møbler samt store, dekorative figurer med til at skabe flere fine kontraster gennem hjemmet.

Rå vægge og mørke møbler brydes med grønne naturelementer og mønstrede betræk.

En drøm for vinelskeren

Hvis du er glad for vin, har du måske allerede spottet det smukke rum i hjemmet dedikeret til de eksklusive dråber. I hjørnet af stuen er de flotte flasker nemlig indrammet i et rum af sorte glasvægge. På den måde er den store vinsamling stadig synlig, hvilket tilfører rummet en særlig eksklusivitet. Det er i sandhed et drømmerum for alle vinelskere.

Find de smukke møbler her i København

Boligens elegante møbler er fra Slettvoll – det norske high-end boligbrand, der har leveret indretningsløsninger til designelskere siden 1951. Den familieejede møbelfabrikant varetages i dag af tredje generation, og alle møbler produceres af lokale møbelsnedkere. Du kan selv opleve Slettvoll-møblerne tæt på og få inspiration og vejledning i deres imponerende butik på Oslo Plads 12, 2100 København Ø.

Midt i stuen står skrivebordet 'Zander' fra Slettvoll dekorativt placeret.

I gangen forenes træelementerne i loftet og på væggene med et gulvtæppe i samme jordlige nuance.

Føler du dig inspireret og ønsker du professionel hjælp til din indretning?

Slettvoll, som udgør en stor del af den smukke, norske bolig, kan også være med til at forme din. De tilbyder nemlig indretningshjælp, hvor du kan få kyndig vejledning til både møbler, boligaccessories, sammensætning og materialevalg. Du kan endda selv præge designet på udvalgte møbler, da Slettvoll har en stor kollektion af tekstiler med 300 forskellige stoftyper. På den måde kan du skabe unikke møbler, der passer til netop din bolig.

Læs mere her og bestil en tid eller besøg den flotte butik på Oslo Plads 12 i København.

I 2019 åbnede Slettvoll deres første butik og flagship store i Danmark. Det er den nyeste butik ud af deres 19 butikker i Skandinavien, hvor de fremviser møbler, lamper og dekorationer til hjemmet, sommerhuset og haven.