Susse Wold og Bent Mejdings villa på Frederiksberg
© Rolf Konow - rolf@konow.dk

Susse Wold og Bent Mejding sætter luksusvilla til salg til flercifret millionbeløb

Salgsfoto afslører en mulig årsag til, at den 77-årige evigt unge skuespillerinde kan holde sig så smuk.

Matador-ægtepar sælger villa

På en lille fredelig villavej på Frederiksberg har skuespiller-ægteparret Susse Wold og Bent Mejding delt hus og tag i mange år.

Så fredeligt gik det ikke for sig i tv-serien Matador, hvor libertiner-parret Gitte Graee og Jørgen Varnæs levede det vilde liv over flere sæsoner.

Efter flere årtier sammen i liebhavervillaen sker der dog endelig noget dramatisk på privatlivsfronten: Susse Wold og Bent Mejding sætter deres villa på Stægers Allé til salg for et svimlende millionbeløb.

Susse Wold er i øvrigt eneejer af villaen, som blev købt helt tilbage i 1966 for små kr 335.000,-.

Med den pris, som villaen i dag udbydes til hos ejendomsmæglerkæden Home, kan den smukke skuespillerinde se frem til en avance på et flercifret millionbeløb.

"Biblioteket" i Susse Wold og Bent Mejdings villa på Frederiksberg.
© Rolf Konow

300 kvadratmeter

Huset fremstår som en udvidet murmestervilla med patriciervillaindslag i form af blandt andet det sortglacerede tegltag og den imponerende hall med blyindfattet mosaikvindue.

Frederiksbergvillaen har også smukke dobbeltfløjede døre i spisestuen og indbyggede reoler i biblioteket. Deruodover rummer den en stor lys udestue og en velholdt have.

Villaen er fra 1926 og har mere end 300 brugbare kvadratmeter under tag. Grunden er på i alt 630 kvadratmeter.

Spisestuen i Susse Wold og Bent Mejdings villa på Frederiksberg.
© Rolf Konow

Og prisen på Susse Wolds villa?

Vi tager lige en indånding: kr. 12.995.000,-!

Det er mange penge for en forvokset murmestervilla, der dog på billederne fremstår usædvanlig velholdt og luksuøs. Den pris ville nok ikke være gået i Grindsted eller Otterup, men i et af københavns mest eftertragtede villakvarterer skal den nok finde en køber.

Villaens bedste salgsargument er nemlig roen. Der er ikke ret mange steder så tæt på Københavns centrum, at man kan bo så stille og roligt. Bent Mejding siger selv om boligen: "man hører kun fuglene kvidre" .

Fitnesscentret i garagen

Det mest opsigtsvækkende rum i villaen er den ombyggede garage. Her har ægteparret med fødselsår i 1930'erne nemlig indrettet et fuldt funktionsdygtigt fitnesslokale, som sagtens kunne være et rum hos fittness.dk eller fitnessworld.

Så hvis der er nogen, der har undret sig over, hvordan en kvinde på 77 år som Susse Wold kan holde sig så smuk, så er hemmeligheden måske at finde i et hårdt træningsregimente i garagen i liebhaverejendommen.

Se fitnesslokalet og flere billeder af Susse Wold og Bent Mejdings liebhavervilla på Stægers Allé på Home.dk.