Sådan skal præsident Barack Obama bo efter Det hvide Hus

Tag et kig med inden for i den 762 kvadratmeter store villa, som Barack Obama skal bo i, når Hillary eller Trump overtager Det hvide Hus.

2446 Barack Obama
© HomeVisit.com

Den 20. januar 2017 flytter Barack og Michelle Obama og deres to døtre ud af Det hvide Hus i den amerikanske regeringsby Washington D.C.

Der har længe været spekulationer om, hvor familien ville slå sig ned, når Barack Obamas 8-årige embedsperiode udløb.

Barack Obama har selv antydet, at han og familien ville blive boende i Washington, indtil hans yngste datter, Sasha Obama, har afsluttet sin highschool-uddannelse i byen.

Nu er det efter sigende afgjort, hvor familien Obama agter at flytte hen.

Den præsidentielle terrasse
© HomeVisit.com

Valget er faldet på en 762 kvadratmeter stor villa kun 3 kilometer væk fra Det hvide Hus.

Villaen er belligende i det fashionable Kalorama-kvarter i Washington D.C. Det er her, mange af de store ambassader fra hele verden ligger, og det er også her i nærheden, at Hillary og Bill Clinton bor.

Så måske bliver de to ex-præsidenter næsten-naboer - hvis altså Donald Trump skulle vinde præsidentvalget i 2016.

Baracks Tudor-villa
© HomeVisit.com

Villaen er fra 1928, og den er bygget i engelsk Tudor-stil. Huset har 4 beboelige etager og rummer 9 soveværelser og 9 badeværelser.

Huset kommer til at stå i cirka 22.000 om måneden i leje for Barack og co. Barack Obama vil nemlig kun være lejer af huset, Det lader nemlig faktisk kun til at være tænkt som rammen om The Obamas familieliv, indtil datteren er færdig med highschool i byen.

Huset ejes af Joe Lockhart, som er en tidligere presse-attaché for Bill Clinton. Sidste gang huset skiftede ejer kostede det 5.3 millioner dollars.

Obamas kommende køkkenhave
© HomeVisit.com

Det er måske i denne arealmæssigt beskedne have, at Michelle Obama skal fortsætte den køkkenhave, som hun er blevet så berømt for at have etableret i parken til Det hvide Hus.

Breakfast for Barack
© HomeVisit.com

Og her skal Barack Obama lave bacon og scrambled æg til sin famlie om morgen.

Sov godt, Obamas
© HomeVisit.com

Sengen følger nok ikke med i lejemålet, når Michelle og Barack flytter ind, men udsigten gennem vinduerne med de retroagtige Tudor-gitre er nok også den ægteparret Obama vil se, når de får øjne om morgenen.

Kids
© HomeVisit.com

Børnemøblementet bliver nok skrottet. Det er i hvert fald passé for Obamas to teenage-piger, Malia og Sasha, på 15 og 18 år.

Obamas samtalekøkken
© HomeVisit.com

Her i samtalekøkkenet kan Barack Obama føre sine kommende ex-presidential-talks.

Baracks pejsestue
© HomeVisit.com

Mon ikke famlien kan finde plads til en fladskærm i pejsestuen?

Tudor toilet?
© HomeVisit.com

Amerikanske indretningsarkitekter overdriver undertiden retro-stilen, som i dette opretstående toilet med stukprofil på låget.

Workout
© HomeVisit.com

Følger glideren med i præsident Barack Obamas kommende lejebolig i Kalorama i Washington D.C? Der er meget i denne affære der endnu er uafklaret...

Se flere billeder af Obamas villa samt grundplan af den 762 kvadratmeter store bolig her.