Den nye indretning er håndplukkede designgenstande fra det 20. og 21. århundrede – fx en barvogn fra 1920'erne af Alfred Roth, Landscapes fra 1970'erne, en Jill Tube-stol af Häberli selv fra 2011. Det hele er designet af schweizere, hvilket trækker en interessant linie gennem hele boligens interiør.
– Jeg blev overrasket, da jeg dykkede ned i den schweiziske designhistorie. Vi er gode til systemer og gode til kontorinventar. Men det gik også op for mig, hvor stor og rig den schweiziske designtradition er. Vi har alle disse mesterværker, som alle med interesse for design kender. Men de færreste ved, at de er fra Schweiz. Det var en øjenåbner, forklarer Alfredo Häberli.
Som eksempler på dette nævner han sofaen Landscapes af Ubald Klug, et ikon fra 1970'erne, og møbelproducenten Vitra, som er et af verdens mest kendte møbelbrands. Han kunne også pege på sig selv – en hurtig og helt uvidenskabelig rundspørge viser, at de fleste tror, at han er italiener, spanier eller fra Sydamerika (hvilket jo er delvist rigtigt). Kun få kender til hans schweiziske baggrund.
En fin pointe i indretningen er, at der både er plads til producenter fra Schweiz, fx Vitra og Ruckstuhl, men også fra andre lande. Her er møbler fra de Sede, Erik Jørgensen, Moroso og mange andre. Det kan nemlig let tippe over, når man tvinger et koncept nedover en indretning, således at det er konceptet, der kommer i fokus, i stedet for de boligmæssige kvaliteter. I ambassadørens residens er det lykkedes Alfredo Häberli at ramme den fine linie, der udgør balancepunktet, og resultatet er både perspektiverende og inspirerende.