Aarstidernes ejer sælger sin liebhaver-villa

Se billederne fra grøntsagskongen Søren Ejlersens villa, som netop er blevet solgt på rekordtid.

aarstiderne liebhavervilla hus til salg søren ejlersen
© Ivan Eltoft Nielsen

Liebhavervilla solgt på rekordtid

Kun 39 dage tog det fra Aarstidernes ejer Søren Ejlersen og hans hustru satte deres liebhavervilla i Charlottenlund udenfor København til salg til kontrakten var underskrevet.

Det er langt hurtigere, end huse i Gentofte kommune normalt bliver solgt – faktisk hele 2,5 måneder hurtigere end det gennemsnitslige hussalg i kommunen.

aarstiderne terrasse villa liebhavervilla
© Ivan Eltoft Nielsen

Formue skabt på grøntsager

Søren Ejlersen er kendt som iværksætter og ejer af Aarstiderne, som bl.a. tilbyder Aarstidernes måltidsskasser til danske forbrugere. Den idé er de seneste år slået så godt igennem, at Søren Ejlersen er blevet en formuende mand, hvilket valget af villa da også bærer præg af.

Således var villaen i Charlottenlund udbudt til 10,8 millioner kroner, og det hurtige salg vidner om, at der er tale om en attraktiv bolig. Dog måtte Søren Ejlersen slå 575.000 kr. af prisen, så villaen altså endte på en salgspris på 10.225.000 kroner.

Det oplyser Boliga på deres hjemmeside, hvor det også fremgår, at salget er sket gennem ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen.

aarstiderne vægfarve vægge striber
© Ivan Eltoft Nielsen

180 kvm med mange farver

Søren Ejlersen har indrettet det 180 kvm store hus i en farverig stil, der passer godt til parrets personligheder: han er kendt for at være fuld af ideer, parat til at gå nye veje og ikke mindst have et sprudlende humør.

Villaen er på tre etager og indeholder bl.a. en hall samt en stue med åbent ildsted. Derudover er der flere værelser med en "særligt levende atmosfære", som det beskrives på ejendomsmæglerens hjemmeside.

Herunder kan du se flere billeder fra Søren Ejlersen og hustruen Anne Mettes bolig, som netop er solgt. Hvis du vil se mere liebhaveri, kan du tjekke denne fantastiske liebhaverlejlighed ud, som også er i en klasse for sig.

aarstiderne villa stue søren ejlersen
© Ivan Eltoft Nielsen
aarstiderne værelse tapet blomster
© Ivan Eltoft Nielsen
aarstiderne ph lampe sprossede vinduer
© Ivan Eltoft Nielsen
vægfarve grøn væg soveværelse aarstiderne
© Ivan Eltoft Nielsen
pendel glaspendel i glas aarstiderne
© Ivan Eltoft Nielsen
stue indretning aarstiderne kamin åbent ildsted pejs
© Ivan Eltoft Nielsen