© Youtube/Étienne Duval

Video-ansøgning til arkitektstjernen Bjarke Ingels vælter nettet

100.000 har på kort tid klikket på Étienne Duvals Youtube-sensation – en storpralende og skøn ansøgning til idolet, Bjarke Ingels.

Bjarke Ingels: "Jeg er imponeret."

“Jeg er helt ærlig imponeret,” siger Bjarke Ingels til designsitet Deezen, som fik øje på det virale hit, Yo Is More.

Og der skal en del til for, at den danske komet overhovedet kommenterer den slags. BIG – med hovedsæder i både New York og København og så mange projekter, at vi har opgivet at tælle – får garanteret hundredevis af uopfordrede ansøgninger om måneden.

Indtil videre har næsten 100.000 klikket på Youtube-videon, hvor den unge, franske arkitekt Étienne Duval rapper sig igennem en animeret flirt med den mand og det firma, han drømmer om at arbejde hos.
Det ekstra appellerende ved videoen er Duvals bevidst pralende stil og adskillige hentydninger til, at Bjarke Ingels jo heller ikke går i de mindste sko. For eksempel har ansøgeren skabt en photoshoppet visualisering af sit forbillede med hip hop-outfit.
Filmen viser også Étienne Duvals egne meritter, som faktisk ER ret imponerende, og et spøgefuldt galleri af verdensstjerne-arkitekter, for eksempel Zaha Hadid og Jean Nouvel.
"Det tager lang tid at lave gode ansøgninger, og jeg ville have det sjovt imens," siger Duval til Deezen.
Om det lykkes ham at komme videre, må tiden vise.