Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Penthouse lejlighed der oser af minimalisme og stilsikkert design

Materialerne smelter sammen i denne unikke lejlighed, skabt af de belgiske arkitekter, Hans Verstuyft Architects. Se de smukke billeder af penthouselejligheden her.

© hansverstuyftarchitecten.be

Valnød og stenvæg

Materialerne smelter sammen i denne unikke lejlighed, skabt af de belgiske arkitekter, Hans Verstuyft Architects. Arkitekterne har stået for renoveringen af penthouselejligheden, der ligger i Antwerp.

© hansverstuyftarchitecten.be

Store flader

Rene linjer og store flader udført i kvalitetsmaterialer. Lejligheden har højt til loftet og naturligt lysindfald, så den fremstår lys og rolig i sit udtryk.

© hansverstuyftarchitecten.be

Enkle detaljer

Der er ingen lette løsninger eller oversete steder. Alt er udført til perfektionisme - helt ned til de indbyggede stenvaske.

© hansverstuyftarchitecten.be

Nuancer af grå

Intet fyld og få kontraster. De bløde gardiner står skaber modstand til de grå og maskuline vægge og interiør.

© hansverstuyftarchitecten.be

Mørkt træ

Valnøddetræ har en smuk farve, der står flot til stenen.Tæpper på gulvet fanger nuancerne i træet og skaber et fuldendt look.

© hansverstuyftarchitecten.be

Ildsted i sten

Ildstedet i sten er skabt i samme materiale som gulvet, hvilket giver en flot finish. Det samme udtryk går igen i alle lejlighedens rum. Se mere om Hans Verstuyft Architects her.

Relaterede Artikler