Bjarke Ingels Group skal tegne 2 World Trade Center

Bedst som vi sidder og skriver om BIG's planer i Skive ... løber nyheden om dette ind. BIG har fået den hidtil mest blærede opgave, intet mindre end 2 World Trade Center!

Det er netop blevet bekræftet af Information og dr.dk, at det danske arkitektfirma har vundet en næsten svimlende opgave foran næsen af britiske Foster & Partners, og så er vi oppe i en sfære, hvor kun få kan følge med – ikke kun skyskraberens højde taget i betragtning. Det danske firma skal simpelt hen stå for opførelsen af 2 World Trade Center. Læs også: Men så fløj Skive Kommune Bjarke Ingels ind

- Vi er enormt beærede og ydmyge overfor den store opgave det er at bidrage til genopbyggelsen af World Trade Center mere end et årti efter 9/11 og være med til at transformere Downtown Manhattan til et levende miljø for kreative virksomheder og alle new yorkere, siger Daria Pahhota, talskvinde for BIG, til Information.
Hun fortæller samtidig, at planerne først bliver endeligt offentliggjort i næste uge, og derfor har bobedre.dk også valgt at bringe et foto af et andet stort BIG-projekt i New York, et lejlighedskompleks
på West 57th Street.
Sammen med One World Trade Center og Three World Trade Center erstatter BIGs bygning tvillingtårnene, der styrtede sammen fra næsten 14 år siden.