Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Frisk bærsalat med mandler og mozzarella

En frisk salat er altid godt tilbehør til ethvert aften-måltid.

© Anders Schønnemann

Jordbærsalat med løg, mandler og mozzarella

4 personer

Du skal bruge:

  • 1 løg
  • ½ tsk. salt
  • 1 bakke jordbær ca. 500 g
  • 50 g saltede mandler
  • 1 rund bøffel-mozzarella
  • 1 håndfuld thai-basilikum eller almindelig basilikum
  • reven skal og saft af 1 ubehandlet citron
  • 2 spsk. olivenolie
  • peber

Sådan gør du:

  1. Halvér løget, og skær det i tynde skiver. Drys med salt, og kram løget godt.
  2. Skyl og nip jordbærrene, og halvér dem. Hak mandlerne, og skær mozzarella i skiver. Vend forsigtigt jordbær med løg, mandler, mozzarella, basilikum og citronskal og saft, og anret på et fad. Dryp olivenolie over, og krydr med peber.

Relaterede Artikler