Frisk bærsalat med mandler og mozzarella

En frisk salat er altid godt tilbehør til ethvert aften-måltid.

© Anders Schønnemann

Jordbærsalat med løg, mandler og mozzarella

4 personer

Du skal bruge:

  • 1 løg
  • ½ tsk. salt
  • 1 bakke jordbær ca. 500 g
  • 50 g saltede mandler
  • 1 rund bøffel-mozzarella
  • 1 håndfuld thai-basilikum eller almindelig basilikum
  • reven skal og saft af 1 ubehandlet citron
  • 2 spsk. olivenolie
  • peber

Sådan gør du:

  1. Halvér løget, og skær det i tynde skiver. Drys med salt, og kram løget godt.
  2. Skyl og nip jordbærrene, og halvér dem. Hak mandlerne, og skær mozzarella i skiver. Vend forsigtigt jordbær med løg, mandler, mozzarella, basilikum og citronskal og saft, og anret på et fad. Dryp olivenolie over, og krydr med peber.