Flæk vaniljestangen på langs, skrab kornene ud, og bring stang og korn i kog sammen med mælken.
Kom æggeblommerne i en skål, og pisk dem sammen med sukkeret, til blandingen er ensartet.
Tilsæt majsstivelse uden at piske. Hæld den kogende mælk i blandingen under piskning.
Hæld det hele tilbage i gryden, og sæt den over varmen. Lad cremen koge i 1 minut under kraftig piskning. Pas på, den ikke brænder på.
Hæld cremen gennem en sigte over i en skål, dæk overfladen til med husholdningsfilm, og lad den køle af i køleskabet inden brug.
Dansk hindbærkage
Læg et stykke bagepapir mellem bunden og ringen på en springform, og spænd ringen ind. Klip det overskydende papir af og smid det væk. Smør indersiden af springformen med rigeligt smør, og drys med sukker. Hæld det overskydende sukker bort. Stil formen til side.
Forvarm ovnen til 180 °.
Kom smør, sukker og reven citronskal i en røreskål (til en røremaskine), og pisk blandingen lys og luftig.
Tilsæt derefter æggene, et ad gangen. Pisk ca. 1 minut efter hvert æg. Sigt mel og bagepulver sammen, og vend det i dejen.
Fordel dejen i den smurte springform, og stik friske hindbær ned i dejen.
Bag kagen i ca. 65 minutter. Hvis du er nervøs for, at kagen bliver for mørk i overfladen, kan du dække overfladen med et stykke alufolie.
Tag kagen ud af ovnen, og fordel hindbærbrændevinen over hele fladen af kagen med en pensel. Lad kagen afkøle på en rist.
Tag kagen ud af formen, og stil kagen på et serveringsfad.
Pisk kagecremen igennem med et piskeris. Vend flødeskummen i, og kom cremen i en engangssprøjtepose med en stjernetylle. Sprøjt et mønster efter humøret, og pynt med friske hindbær.