Stegte nudler med grønt

Hjemmelavede thainudler … ja tak. En rest smager i øvrigt vildt lækkert dagen derpå til fx frokost.

Hjemmelavet fastfood i form af stegte nudler
© Tia Borgsmidt

Stegte nudler med grønt

Antal 4 personer, tid i alt 20 min.

Det skal du bruge

  • 200 g fuldkornsnudler
  • 600 g grøntsager, fx peberfrugt, kål, gulerødder osv.
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. grøn karrypasta
  • 2 spsk. sojasauce
  • 1 bundt frisk koriander

Sådan gør du

  1. Kog nudlerne som angivet på emballagen, og afdryp. Rens og snit de grøntsager, du har i skuffen.
  2. Varm olien i en stor pande/wok. Tilsæt karrypasta, og svits grøntsagerne, mens du ryster wokken. Kom nudler på panden sammen med soja, steg et par minutter, og vend godt rundt. Servér nudlerne toppet med masser af koriander.