Ny fortolkning af den populære Dalgona kaffe
Her er kakao-twistet på den berømte Dalgona kaffe.
Tekst — Camilla Bofill
Kakaomælk med et twist
Dalgona kaffe er en pisket iskaffe, som har gjort sit indtog hos mange kaffeelskere. Men er du mere til chokoladesmagen? Så kan du nemt være med her, ved at skifte kaffe ud med kakao.
Du ender med en kakaomælk, som har en mere cremet konsistens end den almindelige.
Det særligt gode er, at du bestemmer helt selv, hvor meget kakaoskum du putter i.
Kakaomælk med fluffy skum
Opskriften her er til cirka 2-3 serveringer.
Det skal du bruge
- 2 spsk. kakao pulver (gerne det du bruger til bagning)
- 2 spsk. sukker
- 2 dl. piskefløde
- Mælk
- Isterninger
Sådan gør du
- Hæld kakao og sukker i en skål og rør det sammen.
- Hæld piskefløden i og pisk det godt, indtil massen er blevet til en halvfast brun skum. Det gøres nemmest med en håndmixer.
- Hæld mælken over isterninger i et glas og kom herefter din nypiskede kakaoskum på toppen.
- Server din kakaomælk med et sugerør eller en rørepind, så kan du blande den sammen efter smag.