

Nem og uimodståelig iskaffe
Tag genvejen til forfriskende, iskold kaffe, der redder dig på en hed sommerdag.
AfDet er nemmere end du tror at fremtrylle den lækreste kop iskaffe med den helt rigtige smag. Tricket er at brygge på Cold Brew-metoden, hvor selve brygningen i køleskabet tager 12-24 timer.
Det lyder måske lidt besværligt – men det er det ikke. Det tager kun et par minutter at gøre kaffen klar, og dagen efter kan du nyde en kop læskende iskaffe.
Fordelen ved Cold Brew er også, at sødmen i kaffen naturligt træder mere frem og bitterstofferne forsvinder fra kaffen, modsat hvis du lavede den ved at brygge varm kaffe og nedkøle efterfølgende.
TIP: For at få det bedste resultat bør du bruge en iskaffe-brygger og ikke en almindelig stempelkande. Filtreringen bliver nemlig bedre, så iskaffen smager bedre.
Sådan brygger du nemt iskaffe
Tilføj groftmalet kaffe i iskaffe-bryggeren. Brug dobbelt mængde kaffe end du plejer til din almindelige kaffe.
Tilføj frisk, koldt vand og rør rundt med en plastske for at beskytte glaskanden.
Sæt låget på uden stempel og lad kaffen trække i køleskabet 12-24 timer.
Tag kanden ud af køleskabet, og skift til låget med stempel.
Tryk langsomt stemplet i bund.
Server kaffen i et glas med isterninger. Velbekomme!