Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Mellemøstlige fladbrød med falafler og grønt

Nyd de lune, hjemmelavede fladbrød med en god hummus, sprød kål og velkrydrede falafler.

Hjemmelavet fastfood med falafel

© Tia Borgsmidt

Mellemøstlige fladbrød med falafler og grønt

Antal 4 personer, tid i alt 15 min.

Det skal du bruge

  • 1 pakke falafler, fx fra Urtekram
  • 1 lille kålhoved, fx spidskål, hvidkål eller rødkål
  • ½ tsk. flagesalt
  • ½ tsk. sukker
  • 1 granatæble
  • 4 arabiske fladbrød
  • 1 bæger hummus
  • 1 bundt koriander

Sådan gør du

  1. Lun falaflerne som angivet på emballagen. Snit kålen fint. Drys med salt og sukker, og kram kålen godt. Massér granatæblet, pres kerner og saft over kålen, og vend rundt.
  2. Lun brødene, smør dem med hummus, og top med kål, lune falafler, granatæblekerner og koriander.