Julemad Sprøde grissinier med chokolade og havsalt De italiensk inspireret grissinier er knasende lækre, når de dyppes i mørk chokolade. Af Lone Kjær — 02. december 2019 © Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær Grissini med chokolade og havsalt Ca. 25 stk. Sprøde italiensk inspireret grissinier er knasende lækre, når de dyppes i mørk smeltet chokolade og krydres med lidt havsalt. Det skal du bruge: Grissini 2½ dl vand 25 g gær 1 dl olivenolie 2 stk. flage salt 350 g italiensk durum hvedemel Ca. 125 g italiensk hvedemel, tipo 00 Pynt 100 g mørk chokolade Havsalt Sådan gør du: Grissini Hæld vandet i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt olivenolie og salt. Rør durummel og dernæst hvedemel i væsken – lidt ad gangen – og ælt indtil dejen er glat og smidig. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i 1 time. Ælt dejen ud på et meldrysset bord. Del den i to og tril til tynde aflange pølser – gerne i forskellige længder. Læg dejstykkerne forsigtigt over på en bageplade med bagepapir. Pensl brødstængerne med vand og bag ved 225° varmluft i 8 – 10 min., til de er gyldne og sprøde. Er de ikke sprøde bages de lidt længere tid. Afkøl stængerne på en bagerist. Pynt Smelt chokoladen og dyp grissinierne i chokoladen og drys med havsalt. TIP: Prøv også at dyppe grissinier i smeltet hvid chokolade og drys med frysetørret hindbær. Relateret Bagværk Ingefærsmåkager dyppet i mørk chokolade Annonce Det startede med chokolade – nu producerer de senge og møbler med ultimativ komfort Dessert Citron-mandelkage med hvid chokolade Opskrifter "Brosten" med hvid chokolade og pistacie Dessert Æblemazarin, hvid chokolade og glace Julemad Kagemiks til julemuffins med to slags chokolade