Konfekt med valnøddemarcipan

Julen er fyldt med lækre sager, hvoraf marcipan er en klassiker til blandt andet konfekt. Få opskriften på lækker konfekt med valnøddemarcipan her!

© Ulf Svane

Opskrift på konfekt med valnøddemarcipan

marcipan 300 g, min. 65% mandler valnødder 100 g, revet på et fint rivejern rom 2,5 cl, mørk OVERTRÆK: chokolade ca. 400 g tempereret mørk, min. 55% kakao valnødder 50 stk. kvarte • Bland marcipan og de fintrevne valnødder sammen med rom i en skål. Rul massen ud mellem to stykker bagepapir til en tykkelse på ca. 1 cm. • Smør et tyndt lag tempereret chokolade ud på den ene marcipanflade. Lad det akkurat sætte sig. • Læg et nyt stykke bagepapir ovenpå, og vend marcipanstykket om, så chokoladesiden vender nedad. • Fjern det andet stykke bagepapir. • Udstik eller skær små stykker ud, og stil dem på en plade beklædt med bagepapir. • Dyp hvert stykke i tempereret mørk chokolade, og pynt med et stykke valnød.

Relaterede Artikler