Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Chokolade-disketter med hasselnødder

Giver ca. 25 stk.

© Anders Schønnemann

mørk chokolade 200 g, min. 56% kakao, tempereret hasselnødder 3 spsk. ristede og afhindede
mandler 3 spsk. ristede og afhindede
pistaciekerner 2 spsk.
lyse rosiner 2 spsk.
appelsinskal 40 g syltet eller kandiseret

• Beklæd en plade med et stykke bagepapir.
• Kom chokoladen i en engangssprøjtepose, klip et hul, og sprøjt små runde skiver af chokolade. Diameteren skal være ca. 5 cm.
• Dekorér hver skive med en hasselnød, en mandel, en rosin, en pistaciekerne og et lille stykke appelsinskal. Lad chokoladerne sætte sig ved en temperatur på 15-18° i et par timer.
• Opbevar dem et tørt og ikke for varmt sted.

Relaterede Artikler