Hovedret Steak-salat med stegt kål, ramsløg og kartofler En salat med strimler af oksekød mætter – her med strimler af strandkål. Af Lone Kjær — 01. august 2022 © Tia Borgsmidt Steak salad med stegt kål, ramsløg og kartofler Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Steak 1 oksebøffer flagesalt og peber Stegt kål ½ Bundt palmekål 50 g strandkål ½ spsk. olivenolie 5 g smør ½ tsk. stødt fennikel flagesalt og peber 200 g kogte kartofler 5 ramsløgsblade skovsyre Sådan gør du Steak Krydr bøfferne med salt og peber, og grill dem i ca. 3 min. på hver side. Sæt kødet til side. Stegt kål Skyl de to slags kål, og del i mindre stykker. Varm olie og smør på en stor pande. Tilsæt fennikel, og rist kålen ved høj varme 3-5 min., mens du ryster godt i panden. Steg, til kålen falder lidt sammen. Krydr med flagesalt, og tag kålen af panden. Skær kartoflerne i skiver. Skyl og hak ramsløg. Anret kålen på et fad med kartofler, ramsløg og kød skåret i skiver. Top med skovsyre. I stedet for skovsyre kan du bruge andre urter, som fx timian. Relateret Hovedret Muslingesuppe med urter og safran-aioli Hovedret Hverdags-vege-wok med kål og nudler Hovedret Beef salad med kål og kærlighed Hovedret Grillet sortfodsgris med blomkålspuré Hovedret Hjemmelavede dumplings med kylling og sprød kålsalat Hovedret Lav en velsmagende "rødder au vin" og skær ned på kødet