Hovedret Steak-salat med stegt kål, ramsløg og kartofler En salat med strimler af oksekød mætter – her med strimler af strandkål. Af Lone Kjær — 01. august 2022 © Tia Borgsmidt Steak salad med stegt kål, ramsløg og kartofler Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Steak 1 oksebøffer flagesalt og peber Stegt kål ½ Bundt palmekål 50 g strandkål ½ spsk. olivenolie 5 g smør ½ tsk. stødt fennikel flagesalt og peber 200 g kogte kartofler 5 ramsløgsblade skovsyre Sådan gør du Steak Krydr bøfferne med salt og peber, og grill dem i ca. 3 min. på hver side. Sæt kødet til side. Stegt kål Skyl de to slags kål, og del i mindre stykker. Varm olie og smør på en stor pande. Tilsæt fennikel, og rist kålen ved høj varme 3-5 min., mens du ryster godt i panden. Steg, til kålen falder lidt sammen. Krydr med flagesalt, og tag kålen af panden. Skær kartoflerne i skiver. Skyl og hak ramsløg. Anret kålen på et fad med kartofler, ramsløg og kød skåret i skiver. Top med skovsyre. I stedet for skovsyre kan du bruge andre urter, som fx timian. Relateret Hovedret Hverdags-vege-wok med kål og nudler Hovedret Beef salad med kål og kærlighed Hovedret Trøffelrisotto med stegte kejserhatte, pecorino og kål Hovedret Minipizza - lækre hjemmelavede pizzaer med gedeost, sprøde græskarkerner og strandkål Hovedret Grønkålstærte med chorizo og feta Hovedret Pankopaneret feta med spidskål, grønne asparges, urter og boghvede