Hovedret Steak-salat med stegt kål, ramsløg og kartofler En salat med strimler af oksekød mætter – her med strimler af strandkål. Af Lone Kjær — 01. august 2022 Opskrifter med ramsløg © Tia Borgsmidt Steak salad med stegt kål, ramsløg og kartofler Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Steak 1 oksebøffer flagesalt og peber Stegt kål ½ Bundt palmekål 50 g strandkål ½ spsk. olivenolie 5 g smør ½ tsk. stødt fennikel flagesalt og peber 200 g kogte kartofler 5 ramsløgsblade skovsyre Sådan gør du Steak Krydr bøfferne med salt og peber, og grill dem i ca. 3 min. på hver side. Sæt kødet til side. Stegt kål Skyl de to slags kål, og del i mindre stykker. Varm olie og smør på en stor pande. Tilsæt fennikel, og rist kålen ved høj varme 3-5 min., mens du ryster godt i panden. Steg, til kålen falder lidt sammen. Krydr med flagesalt, og tag kålen af panden. Skær kartoflerne i skiver. Skyl og hak ramsløg. Anret kålen på et fad med kartofler, ramsløg og kød skåret i skiver. Top med skovsyre. I stedet for skovsyre kan du bruge andre urter, som fx timian. Relateret Jul Elsker du at lave din egen julepynt, er BO BEDREs nye julebog lige noget for dig Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Annonce Opfyld drømmen om den rigtige bordplade – også på budget Design Steffania og Sørens lamper er lavet af muslingeskaller på deres hjemmebyggede 3D-printer Jul Lonnie og Mathews magiske bondehus emmer af klassisk jul - med et sydafrikansk islæt Design Fra loft til gulv: Verner Panton-favorit får nyt liv med hjælp fra Nanna Dietzel