Hovedret Smørstegte kammuslinger med dampet kål Kammuslinger, brunet smør og grønne ærter er en fantastisk kombination. Af Lone Kjær — 04. juli 2020 // Kammuslinger klæder sommerkål og årets første grønne ærter. © Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær Kammuslinger med letdampet kål og ærter 4 personer Det skal du bruge: 1 lille spidskål 200 g ærter i bælg 12 kammuslinger 2 spsk. smør til stegning Salt og peber 100 g smør Bronzefennikel (kan erstattes af dild) Sådan gør du: Halvér kålen. Fjern stokken og de yderste blade. Skær kålen i kvadrater på ca. 4 x 4 cm, og damp dem et kort øjeblik. Afdryp spidskålen. Bælg ærterne. Smelt 2 spsk smør på en pande, og steg kammuslingerne ved høj varme et par minutter på hver side. Brun de 100 g smør. Fordel spidskål og frisk-bælgede ærter i små skåle. Top med kammuslinger, og dryp brunet smør over. Pynt med bronzefennikel. Relateret Hovedret Opskrift på sprængt mørbrad med nye spidskål og kartofler i løvstikkesmør Hovedret Nem og hurtig aftensmad: Her er 15 nemme retter, der kun tager dig et kvarter Forret Kammuslinger med ajo blanco og agurkesalat Hovedret Opskrift på stegt rødtunge med syltede stikkelsbær og knust agurkesalat Hovedret Opskrift på sprød krydret rissalat med knuste agurker, forårsløg, chili og koriander Hovedret Opskrift på stegt kylling med råsyltede ribs & mormorsalat