Hovedret Smørstegte kammuslinger med dampet kål Kammuslinger, brunet smør og grønne ærter er en fantastisk kombination. Af Lone Kjær — 04. juli 2020 // Kammuslinger klæder sommerkål og årets første grønne ærter. © Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær Kammuslinger med letdampet kål og ærter 4 personer Det skal du bruge: 1 lille spidskål 200 g ærter i bælg 12 kammuslinger 2 spsk. smør til stegning Salt og peber 100 g smør Bronzefennikel (kan erstattes af dild) Sådan gør du: Halvér kålen. Fjern stokken og de yderste blade. Skær kålen i kvadrater på ca. 4 x 4 cm, og damp dem et kort øjeblik. Afdryp spidskålen. Bælg ærterne. Smelt 2 spsk smør på en pande, og steg kammuslingerne ved høj varme et par minutter på hver side. Brun de 100 g smør. Fordel spidskål og frisk-bælgede ærter i små skåle. Top med kammuslinger, og dryp brunet smør over. Pynt med bronzefennikel. Relateret Hovedret Opskrift på sprængt mørbrad med nye spidskål og kartofler i løvstikkesmør Hovedret Nem, italiensk pinsa med med langtidsbagt peberfrugt, tomat og stracciatella Hovedret Sort risotto med smørstegte kammuslinger og syltet havtorn Hovedret Thaisalat med spidskål og spicy kylling Hovedret Opskrift på perlehønebryst med bagt blomkål, ærter og brunet smør Hovedret Stegte squash med grønne ærter, bønner og makrel