Hovedret Smørstegte kammuslinger med dampet kål Kammuslinger, brunet smør og grønne ærter er en fantastisk kombination. Af Lone Kjær — 04. juli 2020 // Kammuslinger klæder sommerkål og årets første grønne ærter. © Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær Kammuslinger med letdampet kål og ærter 4 personer Det skal du bruge: 1 lille spidskål 200 g ærter i bælg 12 kammuslinger 2 spsk. smør til stegning Salt og peber 100 g smør Bronzefennikel (kan erstattes af dild) Sådan gør du: Halvér kålen. Fjern stokken og de yderste blade. Skær kålen i kvadrater på ca. 4 x 4 cm, og damp dem et kort øjeblik. Afdryp spidskålen. Bælg ærterne. Smelt 2 spsk smør på en pande, og steg kammuslingerne ved høj varme et par minutter på hver side. Brun de 100 g smør. Fordel spidskål og frisk-bælgede ærter i små skåle. Top med kammuslinger, og dryp brunet smør over. Pynt med bronzefennikel. Relateret Forret Smørstegte kammuslinger i muslingebisque Hovedret Pankopaneret feta med spidskål, grønne asparges, urter og boghvede Hovedret Beef salad med kål og kærlighed Hovedret Hverdags-vege-wok med kål og nudler Hovedret Hjemmelavede dumplings med kylling og sprød kålsalat Hovedret Steak-salat med stegt kål, ramsløg og kartofler