Hovedret Smørstegte kammuslinger med dampet kål Kammuslinger, brunet smør og grønne ærter er en fantastisk kombination. Af Lone Kjær — 04. juli 2020 // Kammuslinger klæder sommerkål og årets første grønne ærter. © Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær Kammuslinger med letdampet kål og ærter 4 personer Det skal du bruge: 1 lille spidskål 200 g ærter i bælg 12 kammuslinger 2 spsk. smør til stegning Salt og peber 100 g smør Bronzefennikel (kan erstattes af dild) Sådan gør du: Halvér kålen. Fjern stokken og de yderste blade. Skær kålen i kvadrater på ca. 4 x 4 cm, og damp dem et kort øjeblik. Afdryp spidskålen. Bælg ærterne. Smelt 2 spsk smør på en pande, og steg kammuslingerne ved høj varme et par minutter på hver side. Brun de 100 g smør. Fordel spidskål og frisk-bælgede ærter i små skåle. Top med kammuslinger, og dryp brunet smør over. Pynt med bronzefennikel. Relateret Jul 14 bud på en perfekt mandelgave til under 300 kroner Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem Jul På jagt efter den perfekte julegave? Her er over 200 gaveidéer til designelskeren Arkitektur Det har taget 20 år at bygge: Nu står verdens største museum færdigt – og det er vildere end vildt Lejligheder Cecilie har taget brugen af marmor til det næste niveau: Selv dørkarmene er udført i det elskede materiale Julemad Opskrift på Gateau au chocolat med appelsin og granatæble
Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem
Arkitektur Det har taget 20 år at bygge: Nu står verdens største museum færdigt – og det er vildere end vildt
Lejligheder Cecilie har taget brugen af marmor til det næste niveau: Selv dørkarmene er udført i det elskede materiale