Sesampaneret fiskefilet

Danmark møder Japan til fx en sommerfrokost på terrassen.

© Anders Schønnemann

Sesampaneret fiskefilet

Her er vores elskede frokostfavorit lavet lidt om og har fået et strejf af Japan med sesam og stærk wasabi. Variation er godt.

Opskrift til 4 personer

Det skal du bruge:

  • fiskefileter 600 g
  • salt og peber
  • æg 1 stk.
  • sesamfrø 2 dl
  • olie
  • mayonnaise ½ dl
  • cremefraiche ½ dl
  • wasabi 2 tsk.
  • kapers
  • basilikum

Sådan gør du:

  1. Krydr fiskefileterne med salt og peber.
  2. Vend fisken i letpisket æg og derefter sesam.
  3. Steg fisken sprød i olie på begge sider.
  4. Rør mayonnaise med creme­fraiche, og smag til med wasabi.
  5. Server fisken med wasabi-mayonnaise, kapers og basilikum.

Relaterede Artikler