Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sesampaneret fiskefilet

Danmark møder Japan til fx en sommerfrokost på terrassen.

© Anders Schønnemann

Sesampaneret fiskefilet

Her er vores elskede frokostfavorit lavet lidt om og har fået et strejf af Japan med sesam og stærk wasabi. Variation er godt.

Opskrift til 4 personer

Det skal du bruge:

  • fiskefileter 600 g
  • salt og peber
  • æg 1 stk.
  • sesamfrø 2 dl
  • olie
  • mayonnaise ½ dl
  • cremefraiche ½ dl
  • wasabi 2 tsk.
  • kapers
  • basilikum

Sådan gør du:

  1. Krydr fiskefileterne med salt og peber.
  2. Vend fisken i letpisket æg og derefter sesam.
  3. Steg fisken sprød i olie på begge sider.
  4. Rør mayonnaise med creme­fraiche, og smag til med wasabi.
  5. Server fisken med wasabi-mayonnaise, kapers og basilikum.

Relaterede Artikler