Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Salatpizza med spicy kødboller

Disse lækre, spicy tortillapizzaer er virkelig nem hverdagsmad. Med tortillapandekager kan du være helt sikker på at få en dejlig tynd, sprød bund.

Salatpiza med spicy kødboller

© Tia Borgsmidt

Salatpizza med spicy kødboller

4 personer

Det her er verdens nemmeste pizzaer, og de smager fantastisk. Som bund bruger vi fuldkornstortillaer. Den sprøde salat er prikken over i'et.

Det skal du bruge:

Spicy kødboller

  • 400g hakket oksekød
  • 2 stk. sambal oelek
  • Flagesalt og peber

Dressing

  • 1 dl cremefraiche
  • 1 fed hvidløg
  • Flagesalt og peber

Salatpizza

  • 8 fuldkornstortillaer
  • 1 glas tacosauce
  • 2 hele mozarellaoste
  • 16 semidried tomater
  • 2 tsk. oregano
  • Flagesalt og peber
  • 2 hjertesalater (kan ersattes af romainesalat eller iceberg)

Sådan gør du:

Spicy kødboller

  1. Ælt kød sammen med sambal oelek og krydr med salt og peber.
  2. Form kødet til små kødboller.

Dressing

  1. Rør cremefraiche med presset hvidløg, og smag til med salt og peber.

Salatpizza

  1. Fordel fuldkornstortillaer på bagepapir.
  2. Pensl med tacosauce, og top med findelt mozarella og med kødboller og semidried tomater.
  3. Krydr med oregano, flagesalt og peber.
  4. Tænd ovnen på 225° varmluft.
  5. Lad de to bageplader blive i ovnen, til de er godt varme.
  6. Løft forsigtigt pizzaer og bagepapir over på de varme bageplader, og bag pizzaerne i ca. 8 min., til de er sprøde.

Servering

  1. Snit salaten.
  2. Top de nybagte tortillapizzaer med snittet hjertesalat, og dryp dressing over.