Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Salat med blommer og gedefeta

En smagfuld og mættende salat, der kan serveres som den er eller som tilbehør til et stykke fisk.

© Anders Schønneman

Salat med blommer og gedefeta

Til denne salat er der brugt en lille grøntsagssnitter, men man kan også køre blomkålen i en blender. Salaten er virkelig smagfuld og dejlig mættende, som den er, men den kan også serveres til et stykke fisk.

4 personer

Det skal du bruge

  • 1 blomkål
  • 1 bakke napolitana mix salat
  • 50 g saltede mandler
  • 4 blommer
  • 100 g gedefeta
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Del blomkålen i buketter, og kom dem i grøntsagssnitteren eller i en blender, og kør, til det ligner grove riskorn.
  2. Skyl salaten, og slyng den tør.
  3. Skær blommerne i både.
  4. Hak mandlerne.
  5. Vend blomkålsris med salat, blommer og mandler, og smuldr gedefeta over.
  6. Dryp en god olivenolie over, og krydr med salt og peber.

Relaterede Artikler