Hovedret Grillede porrer, aspargesbroccoli, syltede løg og bearnaisecreme En lækker grøn ret af sæsonens grøntsager i symbiose med bearnaisecreme. Af Lone Kjær — 04. oktober 2019 #Menu © Anders Schønnemann Danske grøntsager smager allerbedst lige nu, og vi serverer dem med en bearnaisecreme. Hørdug fra Himla, Hav frokosttallerken fra Royal Copenhagen. Grillede porrer, aspargesbroccoli, syltede løg og bearnaisecreme Der er grillede porrer, dampet aspargesbroccoli og bearnaisecreme på menuen som aftenens anden hovedret. 4 personer Det skal du bruge: Syltede løg 2 løg 1 dl eddike 1 dl sukker Bearnaisecreme 100 g skalotteløg 5 kviste frisk estragon 1 dl eddike 2 dl cremefraiche (38%) Salt og peber Grøntsager 2 porrer 300 g bimi (aspargesbroccoli) 1 bundt purløg Sådan gør du: Syltede løg Kom eddike og sukker i en gryde, og kog det op, til sukkeret er opløst. Skær løgene i både, og kom dem i lagen, og lad dem trække, mens du gør resten klart. Bearnaisecreme Hak løg og estragon fint, og kom det i en lille gryde sammen med eddike. Kog det ind, til væsken er næsten fordampet. Afkøl essensen, før den røres med cremefraiche. Smag til med salt og peber. Grøntsager Rens porrerne, og skær dem i stykker a ca. 8 cm. Pensl med olivenolie, og grill dem på en grillpande, til de er lidt brankede. Rens aspargesbroccoliene, og damp dem et par minutter, hvorefter de afdryppes. Anret grillede porrer med aspargesbroccoli på bund af bearnaisecreme, og top med syltede løg. Drys klippet purløg over, og krydr med salt og peber. Relateret Hovedret Kalvemørbrad med smørdampede porrer, rødløg og sennepssauce Hovedret Gourmet hotdogs med tomatsalsa, sauce tatar og ristede porrer Tilbehør Syltede små tomater med chili Hovedret Banh med syltede grøntsager og kylling Hovedret Onglet, jordskokkepuré, syltede rødløg og pebersauce Opskrifter Røgede østershatte med syltede sennepsfrø og friske æbler