© bobedre.dk

Bøffer med bacon og salsa

Det vigtigste ved en hakkebøf er selvfølgelig kødet, helst dansk, hakket samme dag, du bruger det, og med maks. 12% fedt. Hvis du overholder dette, kan du skabe lækker mad ved at følge denne opskrift.

Opskrift til 3 personer formes tre bøffer af 350-400 g hakket oksekød.

Tril bøfferne i timianblade, kun på siden, men hele vejen rundt. Sno en skive bacon omkring hver, og hold den på plads med en tandstikker. Krydr med salt og peber, og steg bøfferne først på baconsiden. Læg en stor skefuld salsa på toppen af hver bøf, og giv brød og salat til.

Salsa
Blend følgende ingredienser
1-2 fed hvidløg
1 håndfuld bredbladet persille (kun blade)
2 spsk. skyllede og afdryppede salte kapers
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. vineddike
Tilsæt ca. 3/4 dl jomfruolivenolie til sidst