© Anders Schønnemann

Barbeque på koreansk

En opskrift hvor du kan lave middag på en halv time. Du kan forberede den om morgenen og spare tid. Sommermad, langt væk fra sauce og kartofler. Sæt stegepanden på grillen, hvis vejret tillader det.

Opskrift til 4 personer

oksemørbrad 500 g

Marinade:
sojasauce 1/2 dl
brun farin 1 spsk.
sesamolie 4 spsk.
sennep 1 tsk.
hvidløg 2 fed finthakket
gulerødder 1 bundt
sukkerærteskud 2 håndfulde
mynte nogle stilke

Skær kødet i 2-3 mm tynde skiver. Rør marinaden grundigt sammen, og vend kødskiverne heri. Halvér gulerødderne på langs, og steg dem møre i en pande i lidt olie. Tag op. Steg kød og marinade lidt ad gangen på en meget varm plade. Servér kødet med gulerødder, spirer og mynte.
Fad, designet af Anne Mette Kissow, Designer Zoo.

Tip: Velegnet at forberede om morgenen og stille i køleskabet. Skær kødet. Vend med marinade, dæk skålen med film, og kom i køleskab. Tag ud, når du kommer hjem fra job.