
Har du også lige købt dig en airfryer, så undgå denne begynderfejl
Airfryeren har vundet indpas i mange danskers hjem - og med god grund! Dog er der en fejl, mange begår, når de anvender den effektive køkkenmaskine. Se her, hvordan du undgår at hoppe i begynderfælden.
AfFærre kalorier, mindre strøm og mere sprødhed er bare nogle af fordelene ved en airfryer.
For en airfryer er ikke bare en varmlufts-bordovn. Langt fra faktisk.
Den effektive køkkenmaskine er en hybrid mellem en varmluftsovn og en frituregryde, hvilket betyder mindre fedtstof og en dejlig kort tilberedningstid, som kan mærkes positivt på din el-regning.
Teknologien i en airfryer gør, at du kan lave retter, der normalt kræver meget fedt og olie på en sundere måde. Faktisk kan du spare helt op til 80% olie ved at tilberede din mad i den elektriske bordovn.
Og så er den ekstrem nem at rengøre.
Derfor giver det god mening, at mange har set lyset i den smarte maskine. Er du én af dem, der senest har slået dig til følget, kan vi måske spare dig for en af de mest hyppige begynderfejl i forbindelse med at tilberede mad i en airfryer.