Grill Grillet rødfisk med caponata Mangler du den perfekte forret? Af Gitte Heidi Rasmussen — 02. juli 2019 hverdagsmad © Stine Christiansen Grillet rødfisk med caponata Antal personer: 4 Det skal du bruge: 1 rødløg ½ aubergine 1 lille tørret chili olivenolie 300 g cherrytomater, gerne forskellige farver 1 spsk. salte kapers 50 g små sorte oliven persille 4 små fileter af rødfisk eller guldbras olivenolie citronsaft salt og peber Det skal du gøre: Hak rødløget, og skær aubergine i tern. Steg det sammen med knust chili i lidt olivenolie, til auberginerne er møre. Kom halve cherrytomater, kapers og oliven ved, og steg, til tomaterne er ved at briste. Smag caponataen til med salt og peber, og drys godt med hakket persille. Dup fisken tør. Dryp kødet med citronsaft, og krydr med salt og peber. Pensl skindsiden med olivenolie, og grill den ca. 3 min. på skindsiden, til det er sprødt, og kødet hvidt og fast. Anret med caponata, og drys med friske urter. Relateret Jul Elsker du at lave din egen julepynt, er BO BEDREs nye julebog lige noget for dig Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Annonce Opfyld drømmen om den rigtige bordplade – også på budget Design Steffania og Sørens lamper er lavet af muslingeskaller på deres hjemmebyggede 3D-printer Jul Lonnie og Mathews magiske bondehus emmer af klassisk jul - med et sydafrikansk islæt Design Fra loft til gulv: Verner Panton-favorit får nyt liv med hjælp fra Nanna Dietzel