Grill Grillet rødfisk med caponata Mangler du den perfekte forret? Af Gitte Heidi Rasmussen — 02. juli 2019 #hverdagsmad © Stine Christiansen Grillet rødfisk med caponata Antal personer: 4 Det skal du bruge: 1 rødløg ½ aubergine 1 lille tørret chili olivenolie 300 g cherrytomater, gerne forskellige farver 1 spsk. salte kapers 50 g små sorte oliven persille 4 små fileter af rødfisk eller guldbras olivenolie citronsaft salt og peber Det skal du gøre: Hak rødløget, og skær aubergine i tern. Steg det sammen med knust chili i lidt olivenolie, til auberginerne er møre. Kom halve cherrytomater, kapers og oliven ved, og steg, til tomaterne er ved at briste. Smag caponataen til med salt og peber, og drys godt med hakket persille. Dup fisken tør. Dryp kødet med citronsaft, og krydr med salt og peber. Pensl skindsiden med olivenolie, og grill den ca. 3 min. på skindsiden, til det er sprødt, og kødet hvidt og fast. Anret med caponata, og drys med friske urter. Relateret Drinks Årets bedste jule-cocktail: Christmas Cherry Fizz Grill Tilbehør til grillmaden: 18 opskrifter Grill Grillet laks med urter og citron Grill Store grillede rejer på spyd med chili-lime-aioli Grill Grillede auberginer med tomater og burrata Grill Grillet dorade med en frisk fersken-citron-relish