Grillet rødfisk med caponata

Mangler du den perfekte forret?

Grillet rødfrisk
© Stine Christiansen

Grillet rødfisk med caponata

Antal personer: 4

Det skal du bruge:

  • 1 rødløg
  • ½ aubergine
  • 1 lille tørret chili
  • olivenolie
  • 300 g cherrytomater, gerne forskellige farver
  • 1 spsk. salte kapers
  • 50 g små sorte oliven
  • persille
  • 4 små fileter af rødfisk eller guldbras
  • olivenolie
  • citronsaft
  • salt og peber

Det skal du gøre:

  1. Hak rødløget, og skær aubergine i tern.
  2. Steg det sammen med knust chili i lidt olivenolie, til auberginerne er møre.
  3. Kom halve cherrytomater, kapers og oliven ved, og steg, til tomaterne er ved at briste.
  4. Smag caponataen til med salt og peber, og drys godt med hakket persille.
  5. Dup fisken tør.
  6. Dryp kødet med citronsaft, og krydr med salt og peber.
  7. Pensl skindsiden med olivenolie, og grill den ca. 3 min. på skindsiden, til det er sprødt, og kødet hvidt og fast.
  8. Anret med caponata, og drys med friske urter.