Grillet rødfisk med caponata
Mangler du den perfekte forret?
AfGitte Heidi Rasmussen
Grillet rødfisk med caponata
Antal personer: 4
Det skal du bruge:
- 1 rødløg
- ½ aubergine
- 1 lille tørret chili
- olivenolie
- 300 g cherrytomater, gerne forskellige farver
- 1 spsk. salte kapers
- 50 g små sorte oliven
- persille
- 4 små fileter af rødfisk eller guldbras
- olivenolie
- citronsaft
- salt og peber
Det skal du gøre:
- Hak rødløget, og skær aubergine i tern.
- Steg det sammen med knust chili i lidt olivenolie, til auberginerne er møre.
- Kom halve cherrytomater, kapers og oliven ved, og steg, til tomaterne er ved at briste.
- Smag caponataen til med salt og peber, og drys godt med hakket persille.
- Dup fisken tør.
- Dryp kødet med citronsaft, og krydr med salt og peber.
- Pensl skindsiden med olivenolie, og grill den ca. 3 min. på skindsiden, til det er sprødt, og kødet hvidt og fast.
- Anret med caponata, og drys med friske urter.