Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Parmesancrisps

En opskrift på lækre snacks

© Pia Enghild

Opskrift:

Fladbrød 2 store eller 4 små, kan købes hos de fleste grønthandlere
Olivenolie 1 dl
Parmesanost 75 g, fint revet
Peber sort

Fladbrødene pensles med olivenolie og strøs med parmesan og sort peber. Læg brødene på bagepapir på en bageplade. Bag straks herefter i ovn ved 225 grader i ca. 5 min. Brødene skæres i kvarte, mens de endnu er varme.

Grønne asparges 4 stk., snittede
Hvide asparges 4 stk., snittede
Tomater 2 stk., skåret i både
Evt. gule cherry tomater 1 bk.
Syltede hvidløg 1 dl
Frisk gedeost 150 g, skåret i skiver

Basilikumolie
Olivenolie 1 dl.
Valnødder#0009 3 stk.
Hvidløg ½ fed
Frisk basilikum 2 kviste
Salt

Ingredienserne samles i en morter og stødes sammen til en grov, tyktflydende olie. Aspargesene vendes i basilikumolien og marineres i ca. 10 min. Anret parmesancrisps med tomater, hvidløg, gedeost og de marinerede asparges.

Relaterede Artikler