Parmesancrisps

En opskrift på lækre snacks

© Pia Enghild

Opskrift:

Fladbrød 2 store eller 4 små, kan købes hos de fleste grønthandlere
Olivenolie 1 dl
Parmesanost 75 g, fint revet
Peber sort

Fladbrødene pensles med olivenolie og strøs med parmesan og sort peber. Læg brødene på bagepapir på en bageplade. Bag straks herefter i ovn ved 225 grader i ca. 5 min. Brødene skæres i kvarte, mens de endnu er varme.

Grønne asparges 4 stk., snittede
Hvide asparges 4 stk., snittede
Tomater 2 stk., skåret i både
Evt. gule cherry tomater 1 bk.
Syltede hvidløg 1 dl
Frisk gedeost 150 g, skåret i skiver

Basilikumolie
Olivenolie 1 dl.
Valnødder#0009 3 stk.
Hvidløg ½ fed
Frisk basilikum 2 kviste
Salt

Ingredienserne samles i en morter og stødes sammen til en grov, tyktflydende olie. Aspargesene vendes i basilikumolien og marineres i ca. 10 min. Anret parmesancrisps med tomater, hvidløg, gedeost og de marinerede asparges.

Relaterede Artikler