© Foto og styling: Stine Christiansen

Melon-tomat-caprese-salat

Forskellige meloner blandet med solmodne tomater, toppet med bøffelmozzarella og frisk basilikum.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ¼ canteloupemelon
  • ¼ galiamelon
  • 3 store tomater
  • 1 spsk. olivenolie
  • citronsaft og fintrevet skal fra 1⁄2 citron
  • salt og peber
  • 1 kugler bøffelmozzarella eller burrata
  • 1 spsk. lagret balsamico
  • frisk basilikum

Sådan gør du

  1. Skær skræl og kerner fra melonerne, og skær kødet i mindre stykker.
  1. Skær tomaterne i skiver, og vend det hele forsigtigt i en marinade af olivenolie, citron, salt og peber.
  1. Anret salaten i et fad eller på tallerkenerne, og kom mozzarella revet i lidt mindre stykker hen over.
  1. Dryp med balsamico, og drys med basilikum.
  1. Servér.