Jomfruhummer med chilimayo

Vi kan slet ikke få nok af jomfruhummer. Marinér dem, inden de kommer en tur på grillen, og servér med en nem chilimayo.

8 personer

Jomfruhummere
Citrongræs 2 stængler
Hvidløg 2 fed
Olivenolie 1⁄2 dl
Lime saft af 2 stk.
Salt 1⁄2 tsk.
Jomfruhummere 16 stk.

Chilimayonnaise
Sød chilisauce 1⁄2 dl
Mayonnaise 1⁄2 dl

• Skær top og bund af citrongræsstænglerne, og flæk dem på langs.
• Kassér de yderste blade og hak stænglerne fint.
• Rør hakket citrongræs med presset hvidløg, olie, limesaft og salt.
• Vend jomfruhummerne i marinaden, og lad dem marinere ca. 30 min.
• Sæt jomfruhummerne på spid, og grill et par min. på hver side.
• Rør chilisauce med mayonnaise, og krydr med salt og peber.
• Servér hummerne med chilimayonnaise.