Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Hjemmelavet flæskesvær

Til øl-cocktailen serverer vi hjemmelavede flæskesvær - det vil helt sikkert imponere gæsterne.

© Anders Schønnemann

Snack til 4 personer Svine-svær 500 g fersk peberkorn 1 tsk. laurbærblade 5 stk. salt 2 tsk. salt fint • Skær sværen i skiver på 1-11⁄2 cm’s tykkelse. • Kog sværene i vand tilsat peberkorn, laurbærblade og salt i ca. 25 min. • Tag sværene op, og tør dem godt i et viskestykke. • Gnid derefter sværene godt ind i fint salt, og læg dem i en bradepande med bagepapir, så de ligger spredt. • Kom dem i en kold ovn. Tænd på 225°, og steg i ca. 40 min., indtil sværen er sprød. • Fjern overskydende fedt undervejs.

Relaterede Artikler