
Dukkahpanerede sildebidder med fennikelsalat
Giv silden lidt ekstra krydderi med en dukkahpanering. Sammen med sprød fennikel og rødløg er hver sildebid en himmerigsmundfuld.
Af4 personer / 12 små sildebidder
DUKKAHPANERET SILDEBIDDER
4 små silde fileter
4 spsk. dukkah (fås bl.a. fra Mill & Mortar)
20 g smør
FENNIKELSALAT
1 fennikel
1 rødløg
saft af 1⁄2 citron
lidt bredbladet persille
SÅDAN GØR DU:
• Klip finnerne af sildene, og rids sildene let med en skarp kniv på skindsiden. Skær hver sild i 3 stykker, så du har 12 stykker i alt. Vend sildene i dukkah på skindsiden og fold dem sammen på midten.
• Smelt smørret på en pande, og steg sildene i ca. 3 min. på hver side, til de er gyldne.
• Skær top og bund af fennikel, og skær fennikel tyndt fx på et mandolinjern. Skær løget i tynde skiver. Kom fennikel og løg i en skål, og dryp citronsaft over, og kram det godt.
• Anret sild med fennikel og rødløg, og drys med persille.