Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Chevre Chaud med vaniljesyltede rabarber

De syltede rabarber klæder gedeosten flot i en i øvrigt klassisk chevre chaud.

4 personer

rabarber 200 g
eddike 1⁄2 dl
vand 1⁄2 dl
rørsukker 1 dl
vanilje 1 stang, korn heraf
blandede salater 200 g
gedeost i rulle 200 g
olivenolie
rugbrødschips

• Skær rabarberne i 1⁄2 cm tykke stykker, og kom dem i en lille gryde med eddike, vand, rørsukker og vaniljekorn.
• Kog ved svag varme, til sukkeret er opløst - det tager ca. 2 min.
• Tag gryden af varmen, og ladrabarberne afkøle i lagen.
• Skyl salaten godt, og slyng den.
• Skær gedeosten i skiver.
• Fordel gedeost på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 7-8 min. til den er gylden.
• Vend salaten med lidt olivenolie, og læg gedeost og rabarber ved.
• Dryp lidt vaniljelage over, og servér med rugbrødschips.

TIP! Resten af rabarberne kan spises som sødt på en skål ymer eller skyr.

Relaterede Artikler