Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Aspargesbånd med oliven og vagtelæg

En dejlig opskrift med lækre asparges

© Pia Enghild

Opskrift:

Grønne asparges 20 stk., knækkede
i bunden og skåret i bånd med en kartoffelskræller. Det er en god idé at lægge hver asparges på et skærebræt, herved er det let at lave flotte bånd.

Soltørrede oliven 12 stk.
Vagtelæg 12 stk., kog i 2 min. 45 sek. og køles i vand.

Løvstikkemarinade
Frisk løvstikke 1 spsk., fint hakket
Rapsolie 3 spsk.
Dijonsennep 1 tsk.
Frisk rød chili ½ tsk.
Citronskal ½ tsk., revet
Citronsaft 1 tsk.
Salt 1 knsp.
Knust sort peber 1 knsp.

Ingredienserne samles i en husholdningspose sammen med oliven og aspargesbånd. Luk posen luftigt, og vend den forsigtigt et par gange for at fordele marinaden. Server salaten med hele vagtelæg på hver tallerken. Det er en god ide at stille to skåle på bordet, den ene med vand til at skylle fingre i og den anden til æggeskaller.

Relaterede Artikler