Hjemmelavet iskaffe med et lille twist
© iStock

Syndig iskaffe med et hemmeligt twist

Iskaffe er altid en god idé - og særligt når solen skinner.

Syndig iskaffe med et hemmeligt twist

Iskaffe er altid en god idé - og særligt når solen skinner. Denne opskrift på syndig iskaffe tager ingen tid og er ganske nem at lave derhjemme. Vi taler om iskaffe på under 10 minutter. Smag og oplev iskaffe på en helt ny måde. Denne variant er nemlig lavet på en stempelkande, hvilket gør iskaffen endnu mere cremet og luftig.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 pers.

Iskaffe

  • 8 isterninger
  • 750 ml sødmælk
  • 75 g flormelis
  • 15 g instant kaffepulver, Nescafé

Servering

  • 8 isterninger
  • 1 spsk. flødeskum

Sådan laver du iskaffen

  1. Kom alle ingredienser i en blender
  1. Blend dem i et par minutter til konsistensen er jævn og cremet
  1. Servér i en stempelkande
  1. Put evt. ekstra isterninger i kaffekoppen, inden du skænker og én ske flødeskum
  1. Drik iskaffen med et flot sugerør!

Lav voksenudgaven og tilføj 3 cl. rom