Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Lav den lækreste rabarbersaft

Med denne opskrift kan du lave en rabarbersaft med perfekt sødme og et twist af lime.

© Getty Images

Rabarbersaft

Ca. 7 ½ dl.

Det skal du bruge:

  • 500 g rensede rabarberstilke
  • 1 limefrugt
  • 15 g ingefær
  • 250 g lyst rørsukker
  • 5 dl vand

Sådan gør du:

  1. Skyl rabarberne, og skær dem i små stykker. Skær lime og ingefær i skiver.
  2. Kom rabarber i en gryde sammen med lime, ingefær og rørsukker, og hæld vand på. Kog ved svag varme i ca. 30 min.
  3. Lad saften stå et par timer, og smag til, så saften har den perfekte sødme og en fin limesmag.
  4. Si saften gennem et saftklæde, og hæld på flaske.