
Laktosefri nyhed: Baileys lavet på mandelmælk
Nu er der gode nyheder til dig, der ikke kan tåle laktose. Baileys lancerer nemlig en laktosefri og vegansk udgave af deres likør lavet på mandelmælk.
AfEn let cremet konsistens med noter af honning og en afsluttende smag af mandler.
Sådan smager den nye variant af Baileys – "Almande" – der netop er blevet lanceret i de nordiske lande.
Baileys som laktosefri og glutenfri
Den nye udgave af den populære likør er både laktosefri og glutenfri, og derfor perfekt egnet til dig, der er allergiker – eller som bare gerne vil smage den mandelfyldte nyhed.
Stephanie Gaunt, innovationsmanager hos Baileys, siger følgende om den nye Baileys Almande:
– Baileys er det mest elskede spiritus-brand, og vi ønskede at skabe en udsøgt forkælelse, der kan nydes af dem, som enten ikke kan tåle eller blot fravælger laktose i deres kost. Siden Baileys Almande blev lanceret i USA, er vi blevet oversvømmet med ønsker om en lancering i de nordiske lande, og vi er nu begejstrede for endelig at lancere Baileys Almande i Norden!