Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Cremet cocktail forklædt i julekostume

Et festligt og forfriskende indslag i julen med kirsebærlikør og fløjsblødt skum.

© Helle Helle Kjems

© Helle Helle Kjems

Cocktailen er serveret i Crispy lowball glas fra Frederik Bagger.

Cremet Kirsebær Fizz

Det skal du bruge:

  • 3 cl gin
  • 3 cl Frederiksdal Kirsebærlikør
  • 3 cl friskpresset citronsaft
  • 1,5 cl sukkersirup
  • Danskvand
  • Æggehvide (Jo mere æggehvide du bruger, desto mere skum får du)
  • Isterninger

Sådan gør du:

  1. Hæld alle ingredienserne med undtagelse af danskvand og is i en cocktailshaker og ryst kraftigt i 10 sek.
  2. Tilsæt is og ryst igen i 10 sek.
  3. Hæld drinken op i et højt glas og top op med danskvand.