Cremet cocktail forklædt i julekostume

Et festligt og forfriskende indslag i julen med kirsebærlikør og fløjsblødt skum.

© Helle Helle Kjems
© Helle Helle Kjems

Cocktailen er serveret i Crispy lowball glas fra Frederik Bagger.

Cremet Kirsebær Fizz

Det skal du bruge:

  • 3 cl gin
  • 3 cl Frederiksdal Kirsebærlikør
  • 3 cl friskpresset citronsaft
  • 1,5 cl sukkersirup
  • Danskvand
  • Æggehvide (Jo mere æggehvide du bruger, desto mere skum får du)
  • Isterninger

Sådan gør du:

  1. Hæld alle ingredienserne med undtagelse af danskvand og is i en cocktailshaker og ryst kraftigt i 10 sek.
  2. Tilsæt is og ryst igen i 10 sek.
  3. Hæld drinken op i et højt glas og top op med danskvand.